Mittvaccin Reminder är en tjänst som vänder sig till dig som är vaccinatör. Tjänsten ger dig möjlighet att på ett både snabbt och enkelt sätt informera om återbesök. Och det genererar en positiv effekt både för dig och för dina patienter.

Praktiskt och lättanvänt

Mittvaccin Reminder är ett lättanvänt verktyg där din patient, via sms och mail, meddelas när det är dags att fylla på med aktuellt vaccin. Via vår webbplats fyller du själv i vilken dos patienten ska få, exempelvis när det är dags för en andra eller en tredje dos. Påminnelsen sänds sedan ut automatiskt vid rätt tidpunkt. På webbplatsen har du tillgång till alla vacciner, och via en lättillgänglig länk kan du dessutom enkelt klicka dig vidare till Fass. Där hittar du utförlig information om respektive vaccin. Genom att använda mittvaccin.se visar du inte bara dina patienter omtanke och god service. Du marknadsför också dig själv och dina tjänster – och utökar således chanserna att patienten ska återvända just till dig när det är dags för nästa vaccinationsdos.

Öka lönsamheten och ha koll på dina kostnader

Du väljer själv hur ofta och hur många påminnelser du vill skicka ut till dina patienter. Alla dina skickade sms och mail registreras på webbsidan, vilket gör att du alltid har bra koll på dina kostnader. En smidig hantering vid varje besök innebär inte bara nöjda patienter. Det gör också att du kan ta hand om fler patienter än tidigare, vilket på sikt resulterar i ökad lönsamhet. Systemets påminnelsetjänst, där både sms och mail kan skickas ut, möjliggör också att på ett både enkelt och kostnadseffektivt sätt driva patienten tillbaka till din mottagning. Statistik visar att påminnelser ökar återbesöken med upp till 25 %.

Statistik visar att påminnelser ökar
återbesöken med upp till 25 %.